Over de NOvA

Werken bij de NOvA

Vacature secretaresse

Vacature secretaresse

De NOvA levert een bijdrage aan de kwaliteit van en het toezicht op de advocatuur. Zij streeft ernaar ten behoeve van een goed functionerende rechtsstaat een constructief kritische, proactieve en onafhankelijke rol te vervullen en de toegang tot het recht te borgen.

Toezicht op advocaten is gericht op het bewaken en bevorderen van de kwaliteit en integriteit van de advocatuur en de praktijkuitoefening. De dekens van de 11 arrondissement zijn de wettelijk toezichthouder op advocaten. Gezamenlijk vormen zij het dekenberaad, waarin zij met elkaar overleggen over de wijze waarop zij hun toezichttaken en -bevoegdheden uitoefenen en klachten behandelen. Ten behoeve van de verdere professionalisering van dit dekenberaad wordt bij de NOvA een aparte unit dekenaal toezichtbeleid advocatuur (DTA) opgericht.

Voor de ondersteuning van de unit DTA zoeken wij een:

Secretaresse

(Den Haag / 32-40 uur per week)

Wat zoeken wij?

Als secretaresse ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de unit DTA in de dagelijkse werkzaamheden. We verwachten onder andere van je dat je:
• (complexe) afspraken voor collega’s plant en vergaderingen organiseert.
• verzoeken altijd (klant)vriendelijk verwerkt.
• de communicatiestromen soepel laat lopen: in- en uitgaande communicatie/informatie komt tijdig bij de juiste geadresseerden terecht, met begrip van vertrouwelijkheid, urgentie en belang.
• zorgt dat vergaderstukken volledig, gestructureerd en goed leesbaar zijn en tijdig worden verzonden.
• zorgt dat vergaderverslagen en brieven/documenten bondig en eenduidig zijn.
• in- en externe actiehouders in beweging brengt om toezeggingen na te komen.
• de toegankelijkheid en actualiteit van het archief waarborgt.

Als secretaresse van de unit DTA ben je sterk in organiseren en plannen, resultaatgericht, discreet, accuraat, proactief en weet je in soms hectische situaties de rust te bewaren. Vind je het daarnaast leuk om in klein teamverband een spilfunctie te vervullen dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Verder beschikt de kandidaat over:
• Kennis van managementondersteuning op tenminste MBO-niveau met vijf jaar ervaring als secretaresse.
• Kennis van geautomatiseerde ICT-systemen en ervaring met het werken binnen een team van secretaresses.
• Uitstekende uitdrukkingsvaardigheid voor het formuleren van conceptbrieven en documenten.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een uitdagende functie in een nieuw op te richten afdeling. Naast een goed salaris en 8% vakantietoeslag ontvang je een dertiende maand. Verder heb je recht op een reiskostenvergoeding, bieden wij je een goede pensioenregeling en 31 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Het betreft in eerste instantie een functie voor een jaar. Startdatum in overleg, maar bij voorkeur zo spoedig mogelijk.

Interesse?
Voor meer informatie over de functie kan je bellen met Monique Brink (023 – 55 30 180) / Jan Frederik Schnitzler (073 – 69 11 786), voorzitters dekenberaad en kwartiermakers unit DTA. Meer informatie over het dekenberaad.

Je sollicitatie (cv en korte motivatie) kan je per e-mail tot uiterlijk 8 juli 2019 sturen naar vacature@advocatenorde.nl, ter attentie van Fiona van Middelkoop, HR-adviseur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.