Ontbijtsessie gedragsregels

Ontbijtsessie gedragsregels

Ontbijtsessie-17-06-13-400De advocatenorde Zeeland-West-Brabant en de NOvA organiseren 13 juni a.s. de onbijtsessie 'Zo heurt het!' - over de (in 2018 vastgestelde) gedragsregels voor de advocatuur.

Locatie ontbijtsessie: Apollohotel te Breda, Tijdsblok: 07.30-09.30 uur.

U hoort over de nieuwe indeling van de gedragsregels, de belangrijkste wijzigingen, en u kunt actief deelnemen aan de gedragsregelquiz met actuele dilemma’s. Dit onder de bezielende leiding van de deken, Lex Lensink en lid algemene raad NOvA, Frans Knüppe. Aan de ontbijttafel wordt verder gediscussieerd over de gedragsregels advocatuur met leden van de algemene raad NOvA en leden van de raad van de orde Zeeland-West Brabant als gespreksleider. Zo weet u aan het eind van de ochtend precies ‘hoe het heurt!’.

Alle advocaten ontvangen van de NOvA per e-mail een uitnodiging met aanmeldmogelijkheid. Op voorwaarde van in- en uittekenen ontvangen deelnemers bij vertrek een op naam gesteld ‘bewijs van deelname’. Heeft u vragen over dit evenement, stuur dan een e-mail naar communicatie@advocatenorde.nl.

De ontbijtsessie 'Zo heurt het!' heeft eerder plaatsgevonden in de arrondissementen Limburg (Roermond), Groningen (Groningen), Gelderland (Arnhem) en Overijssel (Deventer). Deze sessies zijn in samenwerking met de lokale orden tot stand gekomen.