Nieuwsoverzicht

Nieuwsberichten

8jan

Nieuw dilemma in de DilemmApp: 'Alle ballen verzamelen!'

Om de week staat in de DilemmApp een nieuw dilemma voor u klaar. Deze keer over een onderzoek van de Autoriteit Persoonsgegevens naar de website van uw eigen tennisvereniging. Beantwoordt u de vragen?

Het dilemma:

'Ik ben advocaat en doe alle arbeidsrechtzaken voor de plaatselijke tennisvereniging. Ik ben zelf ook actief lid van deze vereniging en ben als secretaris verantwoordelijk voor het bijhouden van het ledenbestand en de verslaglegging van de feestelijke activiteiten. Op de website worden regelmatig foto’s van wekelijkse hoogtepunten gepost.
Op een dag ontvang ik op kantoor een brief van de Autoriteit Persoonsgegevens met een verzoek om informatie. De Autoriteit Persoonsgegevens is een onderzoek gestart naar aanleiding van klachten van leden over plaatsing van foto’s op de website van de tennisvereniging.
Wat doe ik?

DilemmApp uitsnedeWat doet u? Maak uw keuze uit de mogelijke antwoorden in de DilemmApp en laat eventueel een reactie achter. Bekijk ook de slotopmerking van de NOvA bij het vorige dilemma 'Loon naar werk?'

 

 

 

2019