Dossiers

Lustrumactiviteiten

NOvA logo lustrum rond (rgb)De NOvA bestaat 65 jaar!

Ter gelegenheid van dit 13e lustrum organiseert de NOvA gedurende dit jaar verschillende activiteiten.
 

Ontbijtsessies

Als aftrap van het lustrum zijn er vier ontbijtsessies met toonaangevende gastsprekers over ontwikkelingen die de advocatuur raken. Aan de ontbijttafel schuiven aan prof. Maarten van Steen (Universiteit Twente), prof. Jonathan Soeharno (Universiteit van Amsterdam), dr. Ad Verbrugge (Vrije Universiteit Amsterdam) en dr. Eelco Runia (Rijksuniversiteit Groningen). Hierna kunt u fysiek en mentaal opgeladen aan uw werkdag beginnen! 

'Zo heurt het!'

De Commissie Gedragsregels 2017 is vorig jaar gestart met het grondig inventariseren van de gedragsregels advocatuur. Het resultaat, een set vernieuwde gedragsregels, maakt de NOvA aan het einde van het lustrumjaar bekend tijdens het programma 'Zo heurt het!', met als gastheer Jort Kelder.

Feestelijke afsluiting
De algemeen deken, Bart van Tongeren, nodigt u van harte uit om op donderdagavond 7 december in Den Haag het lustrumjaar feestelijk af te sluiten. Tijdens een walking dinner heeft u volop de gelegenheid om bij te praten en het glas te heffen op de toekomst. Na de dekenrede wordt u getrakteerd op stevige grappen, rake typeringen en mopperige terzijdes van cabaretier Erik van Muiswinkel. De avond wordt afgesloten met een swingende afterparty.

U ontvangt per lustrumactiviteit van de NOvA een uitnodiging per e-mail zodat u zich kunt opgeven voor deelname.