Dossiers

Herijking gedragsregels

Ontbijtsessie Gedragsregels

Ontbijtsessie Gedragsregels

Op donderdag 15 november organiseert de Raad van de orde Gelderland én de NOvA een ontbijtsessie 'Zo heurt het!' over de gedragsregels advocatuur.

Deze bijeenkomst staat geheel in het teken van de gedragsregels advocatuur. Wat is er veranderd ten opzichte van de regels uit 1992 en waarom? De NOvA belicht de belangrijkste wijzigingen en gaat met u in discussie aan de hand van stellingen tijdens een overheerlijk ontbijt. Daarna kunt u goed geïnformeerd aan uw werkdag beginnen.

Programma

07.30 uur Intekenen en ontbijt
08.00 uur Welkom door Bart van Tongeren (algemeen deken).
Gevolgd door het inhoudelijk deel van het programma,
verzorgd door Frans Knüppe (lid algemene raad) en Bart van Tongeren
09.00 uur Discussiëren over de gedragsregels met AR-leden
09.30 uur Einde & ontvangst deelnamebevestiging 

 

Na afloop van de bijeenkomst, indien voor aanwezigheid getekend, ontvangt u een bewijs van deelname. Aan deelname van deze sessie zijn geen kosten verbonden. 

Locatie & routebeschrijving
Rozet (routebeschrijving)
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem
Receptie: 026 - 35 43 100

Parkeren in de buurt van Rozet kan het beste in Parkeergarage Rozet aan de Langstraat 10. Bekijk de website van de gemeente Arnhem voor actuele openingstijden en tarieven.

Eerdere ontbijtsessies

Op 27 maart jl. heeft de NOvA deze ontbijtsessie georganiseerd in Roermond in samenwerking met de Raad van de orde Limburg. 
Op 12 juni jl. heeft de NOvA deze ontbijtsessie georganiseerd in Groningen in samenwerking met de Raad van de orde Noord-Nederland.